onsdag den 26. juni 2013

26.06.2013


Ja, jeg plaprer bare løs om alle mulige ting, men der er en rigtig god grund til det!
Grunden er; at I som læser min blog og engang imellem fortæller mig at I holder af at læse bloggen, simpelthen gør mig så glad. Samtidig kan jeg se hvordan læsertallet stiger og stiger.

Så ja, jeg er glad for Jer allesammen! TAK!

Derfor har jeg simpelthen samlet de 3 produkter, jeg nu har rost til skyerne, sammen og sætter op til en konkurrence!Det eneste du skal gøre er at fortælle mig hvorfor du gerne vil vinde dem (fordi så kan jeg også lære jer lidt bedre at kende :) ) og så finder jeg én vinder!

I behøver ikke være bange for, at I skal finde på en lang historie om at Jeres guldfisk lige er død eller noget. Helt ærligt, I kan lige så godt vinde bare for at I bare 'VIL PRØVE DET!' eller at du 'snart trænger til at vinde en konkurrence'.

God fornøjelse!

Konkurrencen løber indtil d. 03.07.2013

4 kommentarer:

 1. Tak for en fed konkurrence! :-)
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg aldrig har hørt om noget så skørt som "fodpeelings sokker" - og det vil jeg selvfølgelig også prøve på mine fusser! :-)
  katrin@greencat.dk
  Knus Katrin/Karli

  SvarSlet
 2. Hejsa! Super fed blog og konkurrence. Jeg vil gerne vinde fordi jeg er en pige og elsker at forkæle mig selv. Og jeg elsker blød hud, bløde fødder. Har dog aldrig prøvet dette mærke, så det kunne da være mere end skønt, at vinde sådan en gang fodpeelings produkter, så jeg kunne se om det var noget for mig. Hehe.

  Held og lykke til alle deltagerne.

  Mail: Kamilla.Nielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. hmm min grund. må indrømme at produkterne lyder helt vildt lækre. kunne rigtig godt tænke mig at bruge dem, da jeg om en måned skal til usa og besøge min kæreste. inden da kunne jeg godt tænke mig at booste selvtilliden og udseenet, da jeg får brug for en masse selvtillid, når jeg skal stå der alene i lufthavnen og blive bedømt at familie og venner jeg ikke kender så godt.
  godt nok skal de ikke se mine fødder, men det er nu mest også for min egen skyld XD

  mange tak for en dejlig blog, bliv ved med det gode arbejde

  hilsen camilla

  mail: cam.henriksen@hotmail.com

  SvarSlet