torsdag den 20. juni 2013

20.06.2013


Jeg har fået en super idé, hvis jeg da selv skal sige det.
Simpelthen at introducere Jer til nogle stykker af mine favorit produkter, som er en smule mærkelig og nok ikke lige noget I selv ville finde eller prøve.
Ens for dem alle er at jeg som regel bestiller flere styk på éngang, og nærmest går i panik hvis jeg er ved at løbe tør.

Mizon Snail Recovery Gel Cream
Så det er måske ret så klamt! Men altså denne ingrediens, blev denne opdaget ved at arbejderne på snegle-farme havde fantastiske bløde og ungdommelige hænder (helt lige som kaffe-bær arbejderne havde, så Priories Coffeberry linje kunne blive skabt).

Resultatet var simpelthen snegle-slimen; snegle har en evne til at hele sig selv helt fantastisk, selv hvis de bevæger sig over skabe ting.
Det gode er at det skulle have samme effekt på menneske hud!
Min første tube fik jeg faktisk lidt ved et tilfælde, da et familie medlem ikke ligefrem var i humør til at tilføje mere til hudpleje rutinen.

Så jeg tog den til mig og prøvede, min hud blev pæn og jeg kunne da også se en forskel i strukturen. Men da den indeholder 74% snegleslim og derfor meget lidt hyaluronsyre, gav den mig simpelthen ikke nok fugt. Så jeg måtte komme den under min dagcreme, for at få snegle effekten.
Dog gjorde den manglende fugt, at jeg ikke planlagde at købe den igen.

Men du godeste, hvor fik jeg hurtigt købt en ny tube en uge efter, at min første var tom! Helt ligesom da jeg stoppede med at bruge coffeberry's tightening serum (fordi de koster tæt på 600 kr.), begyndte mit ansigt simpelthen at falde sammen og hænge. Bevares det var ikke meget, så gammel er jeg heller ikke, men det var nok til at jeg kunne se effekten snegle-slimen havde haft, meget meget hurtigt!

Siden da har jeg ikke ladt den af syne og bruger den flittigt under dag og natcreme.


Den er godkendt af KFDA (Korean Food and Drug Safety) som et antirynke middel. Hvilket er noget som kun bliver godkendt, hvis det er sikkert at bruge og har en effekt!
Du kan finde cremen på ebay.

1 kommentar:

  1. den lyde rhelt vildt god, kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve:O

    SvarSlet