mandag den 10. juni 2013

10.06.2013


Ja, det er lidt pinligt at sidste indlæg blev så langt. Det værste er vel at jeg fortsætter nu.

Men altså, jeg ser tit at folk anbefaler at du får dit spf behov dækket igennem make-up eller din dagcreme. Det er også rigtig fint at der er spf i disse, men da solbeskyttelse ikke er deres hovedformål, så er dosen tilsat meget lav!

Tilmed ville du aldrig ved din fulde fem komme så meget make-up eller dagcreme på, som det kræver for at opnå den solbeskyttelse som den faktisk tilbyder.Altså er det en falsk tryghed at du har spf i din dagcreme eller make-up. Det er ikke nok, og der skal simpelthen en reel solcreme på, hvis du vil beskytte din hud og ikke blive forbrændt.

Til ansigtet alene skal der er mandel-stor portion til, hvis du vil have det ud af din spf som der står på den og så husk at øjenområdet også kan blive forbrændt og få pigmentpletter.

Tilsidst er det lige som alt andet ikke en god ide ikke at være fanatisk, så lad være med at overdrive solcremen (du kan f.eks. være lidt sløsset med spf på kroppen), for det er også vigtigt at vi får D-vitaminer. Især nar man bor i skandinavien!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar