mandag den 24. juni 2013

24.06.2013


Den sidste ting jeg vil dele med Jer for denne gang, er fodpeelings sokker! I har helt sikkert set reklamer eller set Baby Foot fra Japan blive solgt i Matas. Jeg syntes det er helt fantastisk at man kan tage et par sokker på i 1.5 time og efter en 10 dage begynder alt den hårde hud at peele af, og du får baby fødderne indenunder frem.


Men men men, det er der jo altid; Jeg kan igen på ingen måde retfærdigtgøre at give ca. 200 kr. for nogle sokker. Når du kan få en god professionel pedicure for ca. det samme.

Så igen, helt ved at tilfælde fandt jeg nogle 'kopier' af disse sokker. Der skal faktisk ikke den helt store videnskab til for at lave sådan et par sokker. Så det var noget jeg godt turde købe kopier af.

Jeg valgt dem fra det koreanske mærke TonyMoly, shiny foot super peeingl liquid, da de kan fås til ca. 50 kr. for sådan et par.

Og hold da op hvor de virker! De originale lover at dine fødder begynder at peele efter ca. 10 dage og efter 14-20 dage skulle du have nye fødder.
TonyMoleys lover at efter 6 dage begynder fødderne at peele og efter 10-14 dage har du nye fødder.
Mine fødder begyndte at peele allerede på 4 dagen og det fortsatte de med i 10 dage! Og hold da op et resultat!

Vær'så'go' et styk yderst uflatterende billede af mine fødder, you're welcome. 

Som I kan se her er det ALT den hårde hud som peeler af. Også den du ikke vidste du havde! Helt ærligt ude på spidse af tåen, wtf!
Det er en lidt ulækker process, men jeg syntes hver gang at det kan betale sig 100%, for man får virkelig de flotteste fødder, som ingen fodfil kan give dig (heller ikke de professionelle, som jeg selv bruger).

Tips til brug: Lad være med at komme lotion på imens processen er i gang, huden skal have lov at reagere på peelingen.
Tag en almindelig sok udover plastiksokken som behandlingen er i. Det gør det hele meget mere behageligt, og gøre at du faktisk kan gå rundt imens du laver behandlingen.


Igen, kan de købes på ebay.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar