lørdag den 1. juni 2013

01.06.2013


Selvfølgeligt skal I høre om selvbruner nu, fordi nej, jeg er ikke en af dem som hverken går ind for solarie eller at ligge og stege til en rød hummer i solen, i flere timer.
Så heller lige bruge 20 minutter en gang om ugen og blive pænt brun. Du kan selvfølgeligt få lavet en spraytan, enten af en person eller af en maskine – jeg går klart ind for maskinen, fordi det er over 50% billigere og hurtigere!
Eller du kan komme selvbruner på derhjemme, gør du dette er det vigtigt at du ser efter en selvbruner som indeholder DHA. Dette går nemlig ind i huden og aktivere den til helt af sig selv at bliver brun, så du får din egen naturlige farve frem og ikke en grim kunstig eller orange en af slagsen.



Inden du går i gang med en selvbruner, enten hjemme eller på en salon er de vigtigt at du forbereder huden først: Start med at exfoliere huden godt, især på knæ og albuer. Når du kommer ud af badet er det vigtigt at du ikke påfører lotion eller hudpleje! De vil nemlig ligge en barriere på huden, som selvbruneren ikke kan trænge jævnt igennem.

Fordel nu din selvbruner, over hele kroppen og pas på ved hænder fødder, knæ og albuer, disse steder kan nemlig hurtigt komme til at se forfærdelige ud. Tilmed gøres det lettest med en speciel handske til at fordele selvbruneren med, så får du heller ikke mørke håndflader.
Lad selvbruneren tørre! Ja, lige meget om du gør det der hjemme eller på en klinik – så skal den tørre ca. 10-20 min. Ellers er du nemlig ude i det klassiske at den vil smitte af alle steder!

Når den er tør kan du evt. påføre lotion osv. eller du kan vente. Nogle selvbrunere farver nemlig kraftigt og hurtigt og du kan risikere at skulle vaske overskudfarven af igen efter 3 timer.
De fleste selvbrunere i dag, kan du nemlig helt selv styre hvor meget de skal farve. I de første 8 timer efter de er påført vil de nemlig give mere og mere farve, så når du syntes at nu er det nok. Så går du bare i bad og stopper processen! (vær dog opmærksom på at ca. 20% af farven du ser er overskudsfarve, som bare vaskes af i badet og derved ikke giver det endelige resultat)

Så er du færdig! Og du kan tilmed få det hele til at holde hele 10 dage, hvis du bare påfører lotion hver dag. Samtidigt kan du peele huden nogle gange om ugen, mens du har selvbruner på. Det får farven til at falme jævnt, så du undgår de pludselige pletter rundt omkring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar