tirsdag den 30. april 2013

30.04.2013


Indgroet hår følger som regel altid med når man bliver vokset. Der er bare ikke noget let her! Eller det er selvfølgeligt hvis, du er en af de heldige som næsten ikke får det. Dig kan jeg ikke li', det er snyd!

Men faktisk kan du se om du vil få en tendens til indgroet hår, allerede før du vokser. Har du kraftige hår, så har du nemlig den bedste basis for at udvikle det. Indgroet hår kommer nemlig af at håret ikke kan tænker, og syntes at det er meget smartere at vokse i alle retninger i stedet for ud af huden. Tak hår, tak!
Hvis du har kraftige hår vil hårene ved voksning heldigvis blive tyndere, men hårsækken forbliver den samme. Så håret har endnu mere plads til at komme på afveje! Er det ikke smart?

Så du må i gang med at behandle for indgroet hår! I langt de fleste tilfælde kan det hjælpe at scrubbe området et par gange om ugen og især samme dag eller dagen før at du skal vokses.
Hvis du er rigtig uheldig så er dette ikke nok; så må du ganske enkelt finde en creme som er beregnet til indgroet hår eller en creme med frugtsyre i. Og den skal smøres på mindst én gang om dagen, det er et forfærdeligt arbejde, men det virker og fu vil gerne undgå de bylder som et hår kan give.
Har du meget tendens til indgroet hår eller hår som bløder når de bliver hevet ud, så er det altså værd at overveje permanent hårfjerning!

God fornøjelse!


Like bloggen på facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar