tirsdag den 7. maj 2013

07.05.2013


Ok, så min lille fjumren med indlæggene førere mig til et andet indlæg! Her er lidt tips til at få en afstressende stemning (så jeg forhåbentligt ikke kludrer mere i det), som den man oplever på spaer.
Det kan f.eks. være på badeværelset, i soveværelset eller i stuen. Du vælger selv!

På gode spaer har de gjort meget ud af at alle en sansindtryk bliver stimuleret positivt og det kan faktisk lade sig gøre at genskabe det derhjemme!

Det mest normale er at der er en afdæmpet belysning, som er lidt gullig. Du kan f.eks. tænde starinlys og slukke alt andet lys. Det gør også at du måske ikke lige opdager væggen som ikke er malet eller rodet i hjørnet. lolol

Billedet er lånt af Sascha !!

Det næste er musikken! Find selv noget afstressende musik eller en 'no stress' CD, det er faktisk vigtigere med musikken end man tror. For de steder hvor der er nok så mange afstressende midler, så hjælper de ikke hvis der ikke er en beroligende musik.

Kan du holde dufte ud, så kan du finde nogle æteriske duft og sætte frem, der er mange forskellige former – så tag den du syntes bedst om. Hvis du ikke kan li' så stærke dufte, kan et enkelt duft-lys gøre underværker. Sørg dog for at duftende virker beroligende.
Næste du skal sørge for er hvor du sidder eller ligger. Er det behageligt og er temperaturen tilpas? Det hjælper meget på at du ikke sidder og spænder, fordi kroppen tror at den er på skiferie.

Sidst skal du gøre noget godt for dig selv imens, det er jo det man får på et spa! Men er du derhjemme, kan du måske gøre det med en ansigtsmaske, en kop te eller noget andet?

Og så husk at slappe af! Slip tankerne og tænk på noget du er glad for! Træk vejret dybt (helt ned i maven og hold luften i nogle sekunder) og langsomt! Når kroppen er stresset er åndedrættet noget af det første som tager skade, ved at blive overfladisk. Så prøv, og mærk hvordan du får det bedre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar