søndag den 7. april 2013

07.04.2013


Okayokay, det var meningen at sidste indlæg bare skulle være lidt for sjov, haha! Men blev inspireret til at fortsætte med voks emnet, fordi det er altså svært at finde rundt i som forbruger.
Første fokus kommer her på hjemmevoks:

Som jeg syntes er en RIGTIG dårlig ide! Undskyld, men det gør jeg. Det er ikke fordi jeg syntes det er bedre at bruge mange penge på det på en salon, men fordi jeg ved hvor galt det kan gå og hvor svært det er at gøre selv!
Har haft en del til behandling som skulle have rettet deres egne uheld.. Fordi de ganske enkelt ikke har kunnet få alle hårene med. Så det er første problem ved hjemmevoks.
Andre er at:
  • Hiver du stripsen forkert af, så kan du altså få nogle virkeligt voldsomme hudafskrabninger. Tro mig det gør så ondt! Og er det i sommerperioden? Ja, så må du ikke få sol på det, det vil nemlig give tydelige ar (og du vil nok heller ikke have lyst til at vise dine lyserød-stribet ben frem). Pisse dårlig ide!
  • Hvis du nu igen hiver stripsen forkert af eller den forkerte vej, kan du knække hårene, i stedet for at hive dem ud. Så kommer de altså igen efter nogle dage, som hvis du havde barberet dem! (super heldigt lige at have brugt en evighed på projektet)
  • Heldigvis kan man på langt de fleste håndkøbs voks, ikke selv installere varmen. Men får du et hvor du kan, så pas på med ikke at brænd dig! For det gør ondt og giver samme resultat som hudafskrabningen (+ et par brandvabler)!
    Få hellere kosmetologen til brænde sig på håndledet, hvis voksen er for varm, det er helt ok.


    Lige meget hvad du gør er det en super god ide at have en aloe vera gel parat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar