mandag den 22. april 2013

22.04.2013


I har sikkert alle hørt om BB-creams, mirakel cremen fra Asien (som i virkeligheden er fra Tyskland). Som efter en umenneskelig evighed kom til Vesten og gjorde sit indtog, dog i form af virkelig dårlige versioner, som nogle ligefrem vil påstå, i langt de fleste tilfælde, er opreklameret dagcremer med farve.. Og langt hen ad vejen vil jeg give dem ret, de er ret dårlige dem man kan få hér ;(
Så ja, jeg holdte mig til de asiatiske – så det næste stykke tid vil jeg kun fokusere på dem, og altså ikke dem du kan købe i matas.

Men hvad er en BB cream?
BB står for Blemish Balm og blev oprindeligt skabt som en creme til at dække over, ja, plastikkirurgi og andre voldsomme behandlinger. Som kræver både spf, pleje og en dække evne som ikke er dårlig for huden, og ikke tilstopper den.
Men hurtigt opdagede asiatiske celebs at man bare blev super flot af dem, uden at det kunne ses at du har make-up på. Så de blev selvsagt populære og viderudviklet!

En normal BB cream har en lav-middel dækkeevne, spf 25-30, en blegende effekt, er fugtgivende og så fungere den tilmed som en primer! 
Nogle har måske lidt ekstra anti-age effekt, men man skal købe dem specielt til dette så!
SKIN79 BB cream har en lav-middel dækkeevne og spf 25, og kan købes på ebay.

PeriPera's BB cream kommer i to forskellige farver, har spf 50 og middel-høj dække-evne! Den kan ligeledes købes på ebay!

Men, selvfølgeligt er alt ikke perfekt – mange kan sikkert nikke genkendene til at BB creams kan give er gråligt skær (især hvis man kommer for meget på) og ikke virker særligt godt på fedtet hud. Fordi de giver fugt, ja, men den fedtede hud fedter hurtigt igennem og efter nogle timer ligner du et vandfald i hovedet.

Så jeg begav mig ud i en 'ny' CC-creams, som angiveligt skulle være meget bedre og have flere fordele. Jeg følger op i næste indlæg!

2 kommentarer:

  1. Jeg har også samme erfaring med BB creamen.. vil gerne have noget, der dækker godt, så jeg lægger altså gerne flere lag på urenheder etc. i ansigtet. Og så ser jeg bare grå/lyserød og fedtet ud med den fra Skin79 :( rigtig øv. Glæder mig til at læse flere reviews :) jeg prøver lidt forskellige foundations for tiden, bare fra mærker man kan købe herhjemme. Har dog stadig ikke en favorit.. øv øv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er nok et livsprojekt at finde noget man kan blive rigtig glad for!

      Slet