lørdag den 13. april 2013

13.04.2013


Som nævnt i tidligere indlæg kan man vokse alle steder, men det betyder også at der er behov for flere typer voks! Hvilket helt sikkert kan være svært at finde rundt i, for hvad skal du vælge?

Flydene voks: Dette er den klassiske voks, som altid bliver fremvist. Den hvor man påføre voksen, sætter et papir på og hiver, og folk på film skriger som var jorden ved at gå under! Den er god til store områder, som ben eller ryggen, da det er en virkelig hurtigt voksmetode (langt de fleste områder vil ikke tage mere end 15 min.). Mange steder bliver den også brugt til bryn, armhuler og braziliansk; den er sådan set godt til det hele for den kan bruges til alt og påføres meget præcist.

Voks som stivner: Alle typer af voks som påføres flydende og skal størkne før den kan hives af.
Den er god til mindre områder og besværlige områder. Det er især ansigt, næse, armhuler og brazil denne bliver brugt til.
Jeg kan dog ikke li' metoden, for den er langsom og det gør så ondt at få voksen frigjort så den kan blive hevet af.

Sugaring: Dette er er den mest behagelige voksmetode, for den kan på ingen måde komme til at hive hud med af som de andre metoder kan og den gør generelt bare mindre ondt.
Men, den bliver kun brugt til mindre områder som armhuler, ansigt og braziliansk.
Jeg har ikke set nogle som udfører store områder med voksen, for det ville tage en evighed og ødelægge behandlerens håndled. Så det må du leve uden.
- Går du op i indholdet af voksen, så er sugaring en god ide, for de er altid lavet af naturlige ingredienser som f.eks. honning.

Soya Voks: Er den nyeste voks type, så tilgiv mig jeg ved kun lidt, denne skulle være en tyk voks som får godt fat om håret. Selv helt ned i hårsækken! Det gode ved denne er at den simpelthen går så 'dybt' at, den har mulighed for at ødelægge hårsækken og derved give en permanent hårreduktion allerede ved første brug!
Igen er det en voks som er mild ved huden og ikke har de store muligheder for at hive hud med af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar