onsdag den 2. oktober 2013

02.10.2013

Sådan en simpel ting som at rette sine øjenbryn, er noget virkeligt mange bare ikke kan finde ud af. Jeg har set et utal af skræk-bryn, som kvinder håber på at man lige kan rette op på, eller de prøver selv, hvilket ender i en skæv overblukning! Mange gange skal brynene bare have lov til at vokse ud, så de kan blive pæne. 
Hvis du virkeligt gerne vil rette dine bryn selv og have dem pæne, så lad dem først vokse i 4-6 uger, uden at du rør dem. Ja, det er ret svært, men så har du hvad du skal bruge så for et perfekt resultat.

Start med, meget enkelt, at kigge dig i spejlet. Hvordan vokser dine bryn? Du er nemlig ret sikkert udstyret med et par bryn, som naturligt passer helt perfekt til dig! Og hvis du kigger godt efter, så kan du sagtens se deres form imellem alle de vildt voksene hår.

Start med at fjerne hårene som er helt ude for den naturlige form, det er som regel bare et lille stykke over øjenlåget. samt det værste imellem brynene, men ikke for meget!
Enten med pincet eller voks.


(undskyld mit røde ansigt,jeg gad ikke opfriske make-uppen.. lol)

Godt, nu tager du den klassiske pensel og ligger op langs næseryggen. Her skal dit bryn starte. Det vil gøre din næse smallere og øjnene mere tæt sidende, hvis de starter her. Er dit problem tæt-sidende øjne, så starter du bare brynene fra øjenkrogen.

Den næste måling er egentligt unødvendig, de fleste har et bryn som "knækker" naturligt, så du kan se formen efter dette. Gør dit bryn ikke det, så er dit ansigt 99% sikkert ikke lavet til sådan et bryn. Måske dit bryn er mere lige? Så behold det!


Sidste måling er hvor dit bryn skal stoppe. Men altså, det er virkeligt få menneker som har så lange bryn at man skal sætte en grænse på det. Prøv at få det så langt du kan, og stop det ellers her:


Igen inden du hiver pincetten frem nu, så husk at dit bryn er lige så forskellig fra andres bryn, som din ansigst form er det. Så at have et bestemt bryn i tankerne før du går igang vil kun lede til skuffelse. Dit bryn er lavet til at være pænest til dit ansigt, så tag og behold det.

Godt, det næste du skal have fat i er en pincet og en ren mascarabørste, de kan købes i matas. Nu tager du og redder hårene lige op mod panden med børsten. Du skal gerne kunne se din naturlige form på brynene nu, tag nu og bluk de hår som er ude af formen, så dit bryn til sidst danne en "lige" linje. I kan se på mine hvordan de danner en linje, hvor hårene ikke er under eller over plukket inde for denne.Bliver du i tvivl, så kig på dit andet bryn, så du ved hvad du skal gå efter.

Har du for mange hår over brynet også, så tager du nu kammen og redder hårene ned af og blukker de få stykker som gør linjen skæv her.

Fortsæt på det andet bryn og du er færdig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar