lørdag den 19. oktober 2013

19.10.2013

Skintonics og tonere er efterhånden blevet byttet ud med facemist, indeholder er det samme, det er bare en ny måde at påføre produktet på.

 Men, med den nye påføringsmetode er skintonicen blevet er produkt som kan bruges til meget meget mere end hidtil!

Du kan selvsagt stadig bruge facemisten som en skintonic, efter rens og før serum/creme, eller du kan bruge den i løbet af dagen til at fugte, berolige eller lige give lidt glød til ansigtet med. De kan nemlig uden problemer sprøjtes henover make-uppen uden at ødelægge den (forudsat at du ikke tørre dig i ansigtet mens det er vådt).
Hvilket bringer mig til det jeg er gladest for ved facemist; de kan nemlig bruge til at 'sætte' din make-up! Hvis du tager en facemist og sprøjter over ansigtet efter at make-uppen er færdig, så vil det hjælpe make-uppen til at smelte ind i huden og se mere naturlig ud, og få den til at holde længere. Smart ikk?

Men, altså hvis jeg skal komme med et godt råd så vær lidt forsigtig med hvor du smider dine penge henne til de her sprays.

Mange er nemlig rigtig dyre (f.eks. 200 kr. for 50 ml.) og de er altså ikke meget bedre end de billige.
Dog med undtagelse af én af de billige det er nemlig den fra Avène (fåes på apoteket):Det her er simpelthen kildevand på spray, til 60 kr. for 150 ml. Skal vi tage den éngang til 60 kr. for 150 ml. kildevand. Ei, men det er vanvid!
For at gøre det bedre, så dør sprayen også når du er halvejs igennem flasken, så den sidste halvdel er ikke rigtigt til noget. Flot!

Den anden på billedet er fra Innisfree og købes på ebay. Den er jeg tilgengæld rigtig glad for, den er til en fornuftigt pris og indeholder vitaminer og grønte (og altså ikke kun vand). Spray-funktionen er også en af de bedste jeg er stødt på i facemists, da den giver en rigtig fin og jævn forstøvning over ansigtet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar