mandag den 7. oktober 2013

07.10.2013

Qvick-fixene? Hvis du passer godt på dig selv, så er disse en god ide at gøre før du skal noget specielt (eller en gang om ugen). Gør du ikke noget for din hud, så er det her altså lidt som at smide dråber i havet, du vil se en lille her og nu forskel, men det ændrer ikke din hud.

1. Start med at rens huden og exfolier den med en scrub som passer til din hudtype. Jeg er selv ret så vild med md formulations face and body scrub eller alpha-h micro cleanser, fordi de fjerner de døde hudceller både med korn og AHA, så du får et fantastisk resultat!


2. Kom en god maske på huden, det er nok de færreste som kan se hvad deres hud trænger til. Men mine favoritter som alle kan bruge, uanset hudtype, er en fugtmaske (igen er md. Formulations god), en oxygen maske (som bliss) eller en helt almindeligt kokosolie/honning maske.  Lad det sidde i 10-20 minutter og vask af.

3. Kom en olie på huden, rosehip oil giver en fantastisk glød og genopbygger huden. Den kan tilmed bruges af alle hudtyper, også fedtede hud! Den fra pai skincare har en lækker konsistens og lugten er bedre end mange andre.4. Kom en creme på til din hudtype! Med spf. Hvis du skal ud.

Igen, gør lidt godt hver dag for din hud istedet for bare at række efter opskriften her i ny og næ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar