onsdag den 10. juli 2013

10.07.2013


Hvordan vasker du dit ansigt?
Hvis du ikke vasker dit ansigt, så se at komme i gang. Fordi en ren overflade giver pænere make-up og ca. 60% bedre absorption af dine cremer og serumer.

Der er mange holdninger til det at vaske ansigt, men min er bestemt at det er noget som bør gøres morgen og aften. Ikke mere end det.

Om morgenen har du ligget i din seng og sovet, mens kroppen har genopbygget sig selv og udskilt affaldstoffer ud igennem huden. Nogle mener at det slet ikke er nødvendigt at vaske ansigt om morgenen, med mindre at man sveder meget i løbet af natten. Men helt ærligt, lige meget hvem du er så sveder vi over 300 ml hver nat!
Så med mindre at du vil være én af dem som ikke vasker det af, sammen med savl og søvn. Så må du gerne det, jeg syntes til gengæld det er lidt mere lækkert lige at vaske sig.Om aftenen har du måske haft make-up på, samt gået rundt og udsat din hud for støv, snavs, forurening, fedtede fingre osv.. Så det giver lidt sig selv at dette skal vaskes af.
Igen er min filosofi, simpelthen ud fra et kemisk synspunkt, at dette bør gøres med to forskellige rens, om aftenen!
For at gøre det kort er det derfor vigtigt at du bruger først en olie-baseret rens (de er tilmed formidable til at fjerne make-up med!), og derefter en vandbaseret rens. For at få alt slags snavs renset af, som har samlet sig i løbet af dagen!

Til slut er det vigtigt lige at give sig en smule tid til at få rensen massereet godt ind i huden. Hvis ikke, får du ikke renset godt nok ned til alle urenhederne, og du kommer sikkert heller ikke rundt alle steder. Hvis du selvfølgeligt har vældigt sart hud, så skal du ikke stå og ælte huden i én uendelighed.

Til sidst syntes jeg selv at det er vigtigt at trække sin hudpleje, og dermed også rensen, længere ned ad, end bare ansigtet.
Hvis du er ung kan dette virke fuldstændigt latterligt, fordi det er jo kun ansigtet som er vigtigt?
Men ældre læsere vil vide at hals og brystparti meget hurtigt kan komme til at se ældre ud end ansigtet!

Og hvorfor er dette?

- Prøv at tænk over hvor mange gange i løbet af dagen du drejer hovedet? Dette vil også vride huden på halsen, og til sidst give rynker og slap hud. Faktisk meget hurtigt!

Herudover er både hals og øvrebrystparti en smule sartere end resten af ansigtet. Derfor er det endnu mere udsat for rynker, pigmentpletter, solskoldninger og grov hud.

Derfor syntes jeg det er meget vigtigt at pleje både ansigt, hals og decollete (øvrebrystparti), så det hele kommer til at passe sammen. Hvad enten du vil være rynke-fri eller bare have en flot hud!

Bonus: Ved ordentlig pleje af decolette kan du også afhjælpe og udsætte sådan noget som hængebryster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar