mandag den 8. juli 2013

08.07.2013


Et lille tip mere? Hvis du ligesom mig har hørt om pai skincare og måske syntes det lyder spændene (så køb det fra beautybay, der er det billigst), så er det her nok noget for dig!
Pai er lavet af økologiske naturlige ingredienser - for at give mindre allergi, hvilket ikke er noget der plejer at imponere mig, for naturlige ingredienser er noget som giver mest allergi.
Men pai er anderledes, for de har simpelthen formået at lave gode produkter, trods en metode som i lang laaangt de fleste tilfælde laver noget skidt!

Som sagt er det ca. 50% billigere at købe på beautybay end andre steder, men på pai's egen hjemmeside kan kan bestille en lille prøve pakke, til kun 40 kr.! (36 kr, hvis du benytter dig af de 10% rabat, som du får, hvis du tilmelder dig på deres newsletter-liste)Den indeholder:
Macadamia & Rose, dry skin cream
Chamomile & Rosehip, sensitive skin cream
Geranum & Thisle, combinations skin cream
Avocado & Jojoba, hydrating day cream
Kukui & Jojoba Bead, skin brightening exfoliator
Camellia & Rose, gentle hydrating cleanser

Alle i 5ml. størrelser

Samt en muslin vaskeklud, som er fantastisk til at give en hurtig exfoliering af ansigtet.

Det er en super fin måde at lære mærket at kende på og finde ud af om det er noget for dig.
Jeg er selv virkelig glad for deres Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil Blend, som er både billigere end andre jeg har prøvet, lugter langt bedre og så skulle den være den mest koncentreret på markedet!
Den virker i hvert fald fantastisk til at give ansigtet glød, og er som altid til god til både ar, rynker og strækmærker. Det er hybenolien som er vidunder ingrediensen her, hvis du skulle undre dig.

Overvejer du at skifte til noget mere organisk hudpleje, så er det her simpelthen det billigste try-me kit på markedet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar