tirsdag den 14. maj 2013

14.05.2013


Jeg prøver lige at slutte afslapningen af med en lille selvhjælps massage. For det er faktisk muligt at massere sit eget ansigt, og tilmed få noget fornuftigt ud af det!
Massagen her er enkelt, nem og hurtigt. Og så er den super god at bruge om morgenen, da den fjerner lidt væske (ved f.eks. hævede øjne), afslapper musklerne og dermed sørger for at du vågner lidt op ♥
Start med at føre hænderne fra siderne af næsen, til op over/ på brynene og panden og slut af i tindingen. Det er vigtigt at det er en buede bevægelse og at du ikke slipper trykket undervejs, ellers vil du stoppe væsken et uønsket sted. Gentag 5 gange.


Start igen fra siderne af næsen med hænderne, og før dem nu langs kindbenene og øjenområdet op til tindingerne. Lig her hænderne flat på huden og før dem ned langs ørerne og videre nedad halsen. Det er igen vigtigt at det hele bliver i én bevægelse! Gentag 5 gange.


Nu taget du og starter fra midten af hagen og fører hænderne langs kæben ud til ørerne, her lader du dem fortsætte nedad halsen. Gentag 5 gange.


Slut af med en ny bevægelse, hvor du ligger hånden flat på huden og lader den følge kravebenet, oppefra og ned. Gentag også 5 gange.


Massagen skal følge disse trinene i denne rækkefølge, da målet er at føre væsken ned til hjertet, så den kan blive udsendt igen i kroppen derfra. Nogle kan opleve ubehag ved massagen, hvis man har meget væske i kroppen. Hvis det er dig, så vær forsigtig!

Så, nu har du din helt egen massage, som du kan udføre når du syntes du har brug for det!
Jeg er selv virkelig glad for den, og gør det (næsten) hver morgen. Det er sådan en lille dejlig luksus.

(Undskyld mine pæne illustrationer, men det er dertil mine computerfærdigheder rækker)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar