tirsdag den 12. marts 2013

12.03.2013


Dette indlæg bliver måske en smule mangelfuldt, så jeg vil følge op på det. Men det er ikke min skyld! Det skyldes ganske enkelt at alle de gode egenskaber endnu ikke er fundet.

Det skal nemlig handle om grøn te. Jaja, du ved helt sikkert at det er en god antioxidant som beskytter huden mod ældning og blabla. Men det er der jo efterhånden mange fødevarer som gør.
Det der er specielt ved grøn te er dens indhold af polyphenoler – det havde du ikke hørt før! (bare sig nej)Den giver teen sin meget specielle smag, som mange ikke kan li', men den beskytter også imod frie radikaler, forbygger mange kræftsygdomme og hjertekarsygdomme. Forsøg peger endda på at teen også beskytter imod mange af de giftstoffer som vi udsætter vores krop for, hver eneste dag.

I huden har den også en rigtig god virkning, for her vil den nemlig have en virkelig gode effekt på bindevævet og de elastine fibre i huden. Det var de fibre som gjorde at du ikke fik hængekinder.
Men, den vil også ligge sig som et beskyttende 'lag' på hudens overfladen og beskytter imod solskoldning – husk stadig solfaktoren, ok! Og den nedsætter ældningprocessen.

Hæld bare endnu en kop op!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar