fredag den 1. marts 2013

01.03.2013


Næste fødevare er sukker! Det ved du sikkert godt er super dårligt for kroppen, det kan give sukkersyge (og det kunne du ikke tænke dig) og huller i tænderne. Samt, hvis du indtager over den anbefalede daglige mængde, så vil sukkeret omdanne alle de kulhydrater du indtager, fra f.eks. brød, til mere sukker. Det er lige pludseligt meget sukker!
Men hvad gør det egentligt ved huden?Det skal jeg selvfølgeligt glædeligt fortælle dig, som om det andet ikke var nok!
Når kroppen får alt for meget sukker indenbords, vil dette give inflammationer på strukturen i organer (og dermed huden). Kroppen skal nu bruge enorme mængde recurser på at bekæmpe dette, men processen vil alligevel efterlade 'ar'!
Spiser du stadig den marschokolade?

Så fortsætter jeg!

Fordi, sukkeret rejser som bekendt rundt i kroppen med blodet (som giver næring til huden). Når det kommer ud til huden, vil det sætte sig på de collagene og elastine fibre, i huden er det dem som sørger for at din hud er elastisk og ikke har rynker. Sukkeret vil nu sætte sig rundt om disse fibre og gøre dem stive og mindre flexible, hvilket ikke er godt. For når du så bevæger dit ansigt, vil de knække og det er virkelig svært at få tilbage når skaden er sket!

Resultat = Massere og massere af rynker og hængende kinder.
God fornøjelse med fredagsslikket!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar