torsdag den 8. august 2013

08.08.2013

Matas fod -og hælkur, har I hørt om den? Jeg havde hørt meget godt om den, så da den var på -50% og jeg var løbet tør for fodcreme, så kom den med hjem.


Den har et ry for at være virkelig god, og der er da osse nogle gode ting i den. Problemet er dog med matas' produkter at de simpelthen ikke gør arbejdet godt nok! Der er gode ingredienser i cremen her, som skulle virke helt perfekt, men problemet er at de også har besluttede at komme virkeligt dårlige ting i, så slut-resultatet bliver, undskyld, noget lort.Cremen er meget meget fed og svær at smøre ud, derefter trænger den simpelthen ikke ind i huden. Den ligger bare en fedtede hinde på fødderne, så hvis du har dyr så forbered dig på at få et par prægtige hobbit fødder!

Efter nogle dage kan man dog mærke at ja, den fugter skam huden og gør noget, men helt personligt syntes jeg slet ikke det vejer op for de fedtede fod-mærker på gulvet, klistrede strømper og beskidte fødder fordi alt sætter sig fast.

Den koster normalt omkring de 70 kr. i matas, men hvis jeg må komme med et råd så betal de 30 kr. mere og få noget ordenligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar