fredag den 13. september 2013

13.09.2013

Til min fødselsdag var jeg så heldig at få en clarasonic ansigts børste, eller det vil sige; jeg fik penge til selv at kunne købe den. For de skulle nemlig bestilles fra USA, hvilket betyder skyhøj forsendelse og helt sikkert en endnu højere momsafgift. Så jeg gik lidt længe, og kunne ikke tage mig sammen til at købe den. Siden er de blevet tilgængelige i Danmark, til den nette sum af 1700 kr.

Men, så fandt jeg på Lookfantastic en 'kopi', til kun halvdelen af prisen og ingen chance for momsafgifter. Den blev købt med det samme (for samvittigheden over at have ventet så længe, var også ved at være ret dårlig).


Rio Sonicleanse Exfoliating, Cleansing and Smoothing system hedder den, intet kortere kunne gøre det.
Det siger her af navnet at det er en elektronisk børste, som bruges som en hjælp til at rense ansigtet i dybden.

Den kommer med en oplader, selve maskinen, to børstehoveder og en lille guide.
Selve maskinen har to funktioner, 1. til at rense ansigtet og 2. til at dybderense og exfoliere ansigetet.

Hvert 20. sekund siger den et bip og efter 1 minut stopper maskinen med at køre børsten rundt. Efter et minut er du nemlig kommet hele ansigtet rundt, og du behøver ikke mere end dette. Så ja, det er også tidsbesparende at bruge Rio'en, for normalt skal man massere en rens rundt i 2 minutter, før det er gjort ordenligt (men hvem gør det?).Det lyder alt sammen perfekt gør det ikke?
Men hvad jeg synes?

Efter at have brugt den morgen og aften i 2 dage, er min hud blevet utroligt ren! Sidst den var så ren var da jeg fik en dybderens 1-2 gange om ugen og frugtsyre penslinger én gang om ugen. Om jeg er tilfreds? JA! Om det er en meget lettere og meget mindre smertefuld metode end den anden? Bestemt!

Som det lyder nu, kunne I jo alle sammen bestille en med det samme!
Men, lad være hvis du ikke kan styre forbruget af den!
Hvad jeg mener med det er; Allerede før jeg købte denne vidste jeg at selv den 'fineste' rensemetode er for hård ved huden at bruge hver dag.
Hudlæger anbefaler faktisk at man kun bruger maskinen her 2-3 gange om ugen. Grunden er, at efter clarasonic'en blev populær i USA, er der sket en explosion af hudlæger som melder om fortyndet hud (hvilket giver rødme, ømhed, tørhed, rynker osv.). Simpelthen fordi lige meget hvad maskinen lover, så renser den alt for mange hudceller med af hver gang, så du får det som kaldes en 'over exfolieret hud'. Og det er ikke godt!

Ja, du tænker sikkert nu hvorfor jeg brugte den for meget de første 2 dage, når jeg vidste dette i forvejen. Jeg skulle se hvad den kunne, meget enkelt. Men efter de to dage, så var det også nok, huden begyndte nemlig at gøre ondt og blev alt for tynd.

Konklusionen:
Jeg vil bestemt anbefale denne! I forhold til at få en dybdrens og en frugtsyre pensling, så er det her  en meget mere behagelig måde at få renset huden på!
Men, kun hvis du kan holde dig til begrænsningen med at bruge den.

Rio'en kan købes hér. (når den kommer på lager igen)

Og husk at når du køber maskiner fra England, skal du bruge en adapter:


De koster ca. 70 kr. hos de forskellige isenkrammere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar