tirsdag den 29. januar 2013

29.01.2013


Skal jeg være sød og fortælle om de neglelakker? Selvfølgeligt skal jeg det!
Fordi jeg vil nemlig rigtig gerne have at du kommer mange lag på, når neglene skal have farve.
Nej, du behøver selvfølgeligt ikke, men jeg skal gøre mit bedste for at overtale dig!

Start med en helt ren negle og påfør et tyndt lag basecoat. Mange bruger det ikke ved jeg, mit falkeblik kan se det når jeg så uhøfligt stirrer på folks hænder i toget, til forlæsning, i bussen.. Og tænker mit.
Ei, det er pjat (eller nej, det er sandt)!
Base coaten glatter negleoverfladen ud, så neglenlakken ligger jævnt. Plus at den beskytter dine negle imod skade fra lakken. Sådan en farvet lak en nemlig rigtig god til at smitte af og gøre dine negle gule eller grå. Og det er sgu hverken pænt eller charmerende.Næste du gør at at komme to (ja to!) lag farvet lak på. Det vil give den farve du ser i flasken og gøre farven jævn. Så lad være med at være nærig, så længe holder lakken heller ikke Lad være med at vente på at den tørrer i flasken, i stedet for på dine negle.

Til sidst skal du have en top coat på! Den gør farven endnu mere jævn, giver en glat og skinnende (eller mat) overflade og gør at hele molevitten holder længere. Det lyder da ret godt ikke?

Helt til sidst kan du komme lidt tørre-hurtigt spray eller dråber på. Så du slipper for at sidde i en time og vente på at lakken tørrer.
 

2 kommentarer:

 1. Hvor kan man købe det "tør-hurtigt"-spray/dråber henne? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan få nogle forskellige i matas, men den jeg har på billedet er fra China Glaze og koster omkring 50-100 kr?
   Du skal bare finde dem online, enten på beautybay.com eller ebay :)

   Slet