torsdag den 9. februar 2012

~;*Scar Eraser*;~,

Godaften! Jeg har haft fingre i mange nye ting siden sidst (hvor jeg osse var bagud), men jeg har valgt nu at lave reviews på to ting som jeg er meget imponeret over!

The Organic Pharmacy: Virgin Cold Pressed Rose Hip Oil.
Lavet til acne, acne ar og ujævn hud.

Den skal blandes i din creme eller kommes direkte på aret.
Jeg fik så denne gode idé at komme det på operations ar (for dem har jeg mange af, og så bliver man desperat). Og det VAR virkelig en god idé!
Jeg har brugt den snart 3 uger nu, ved at massere en enkelt dråbe olie på aret morgen og aften.. Når jeg nu husker det.
For 3 uger siden gjorde mit ret nye ar virkelig ondt, var rødt, hævet og bare virkelig grimt. Nu er det blødt, hudfarvet og gøre slet ikke ondt.. Og vigtigst af alt; Det klør ikke mere!
De gamle er blevet pænere osse, men i og med at de er gamle - så ses resultatet ikke lige så hurtigt.
Så har du grimme ar, kan jeg virkelig anbefale at anskaffe såden en hér!


DermaOXY Dermalroller.


Så det er samme princip som tortur-behandlingen jeg underlagde mig selv for et lille år siden. Her er nålene bare meget kortere, så du kan bruge den derhjemme! Det er igen en lille nålerulle som køres over huden og prikker bitte små huller i den. Modsat den anden, går dette selvfølgeligt ikke særligt dybt. Så den eneste virkning denne har er at stimulere huden og lave små 'porte' i huden, som din maske og cremer kan komme igennem.

Hvis du sidder og tænker at det er noget pjat, så gjorde jeg det samme i starten.. Men så fik jeg en rulle gratis, så selvfølgeligt skulle det prøves!

Og jeg må ærligt indrømme, at jeg var virkelig forundret da det faktisk hjalp!
Min hud er ret så robust efterhånden, så den kan let tage 40% frugtsyre penslinger uden at jeg rigtig kan mærke det. Men efter at jeg havde kørt rullen over huden, så ville huden både tage imod maske, creme og olie(det plejer den ikke at kunne li). Og min ganske ufarlige ansigtsvask på 14% frugtsyre som jeg brugte næste morgen; den gjorde virkelig ondt! (det er et godt tegn, bare rolig!). Min hud næste dag var simpelthen SÅ flot, fordi den endelig havde fået den næring som den havde haft så svært ved at tage ved.
Så ud fra det her kan jeg konkludere det virker, helt som det skal. Og jeg? Jeg er selvfølgeligt glad!

Bai !

2 kommentarer:

 1. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

  Thanks!

  Angela
  angelabrooks741@gmail.com

  SvarSlet
 2. Hej!

  Fandt din blog via Zarsu, og må sige at jeg allerede er opslugt! Følger dig nu, både via gfc og bloglovin!

  Jeg må virkelig anskaffe mig Scar-ereaseren.. Jeg har ikke været særlig sød til min hud, så jeg må håbe den hjælper!:D

  SvarSlet